DIENSTEN

Na meer dan 85 jaar ervaring in het vak voorzien we uw bedrijf van een volledige analyse en een passend advies op het gebied van carrosseriebouw, constructiewerk en machinebouw. Lees hieronder meer over onze werkzaamheden.

IMG_4312.jpg

CARROSSERIEBOUW

De Haan bouwt al meer dan 85 jaar carrosserie op maat. Wij zijn een betrouwbare partner die snel en tegen een nette prijs voor u aan de slag gaat. Onze vakmensen staan voor u klaar om maatwerk te leveren voor verschillende transportdoelen zoals: 

- Opbouw van trucks 

- Opbouw van trailers 

- Opbouw van bestel- en aanhangwagens 

- Onderhoud aan opbouw trucks, opbouw trailers en bestel- en aanhangwagens 

- Restauratiewerk

CONSTRUCTIEWERK

Wij voorzien onze klanten van alle constructiewerk zoals leveren van losse constructie delen, leveren en plaatsen van complete staalconstructie, bordessen, trappen, hekwerken in diverse materiaal soorten (rvs, staal, aluminium). . 

Wij adviseren u graag over de juiste oplossing voor u als particulier of voor uw bedrijf.

MACHINEBOUW

 De Haan Hallum BV ontwerpt en bouwt machines volledig naar wens van de klant. Dit kan nagenoeg in elke industriële branche van toepassing zijn. Het bieden van gemak en het versnellen van industriële processen op uw werkvloer zorgt ervoor dat uw bedrijf efficiënter te werk kan gaan.

SPUITWERK

 Bij de Haan hebben we een prachtige spuitcabine voor nat lak van maar liefst 72m2 meter in huis. Heeft u werk en onderdelen die gespoten moeten worden voor u als bedrijf of particulier. Wij nemen dit graag van u over en zorgen ervoor dat het strak in de lak staat!

GRATIS OFFERTE?

Vraag hier aan!

Wilt u graag meer informatie betreft uw specifieke wens. Aarzel niet en vraag een gratis offerte aan. Wij sturen de offerte binnen 48 uur naar u toe!

OFFERTE
arrow&v

KVK nummer: 01086328

© 2020 Deze website is gemaakt door ten Cate in Business

CONTACT

Telefoon: 0518-431350

Email: info@dehaan-hallum.nl 

Adres: Doniaweg 30a
9074 TK Hallum

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr : 7.30 - 17.00

​​

linked in icoon.png
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Houzz Icon
  • White YouTube Icon
Carrosseriebouw en machinebouw offerte hallum nederland spuitwerk constructiewerk rvs spuitcabine Friesland de Haan industriële industrie transportsystemen transport vrachtwagen laswerk staal staalconstructies knippen zetwerk onderhoud machines  posthuma bouwbedrijf