top of page
IMG_4355.jpg

De Haan

De Haan Hallum werd in 1935 opgericht door familie De Haan gevestigd te Hallumerhoek. Destijds was ons bedrijf gespecialiseerd in wagenbouw en hierna volgde carrosseriebouw voor vrachtwagens en aanhangers. Het familiebedrijf groeide waardoor de locatie in Hallumerhoek te klein werd en de familie koos om zich in aan de Doniaweg 30A in Hallum te vestigen. Een prachtige locatie met genoeg ruimte voor groei en ontwikkeling.

 

In 2003 werd het bedrijf door de familie De Haan verkocht aan de huidige eigenaar. Door de nieuwe eigenaar is ons bedrijf ontzettend gegroeid en zijn er meerdere soorten werkzaamheden onder andere constructiewerk en machinebouw een plaats gaan innemen in ons bedrijf. Wij voorzien onze klanten nog steeds van carrosseriebouw maar ook bouwen wij machines naar wens van de klant voor de industriële industrie, dienstverlening in de voedingsmiddelen industrie en constructiewerk.

 

De kracht van ons bedrijf is dat we meegroeien met onze vaste klanten maar ook inspelen op de trends van nieuwe branches. We denken graag met u mee en gaan geen uitdaging uit de weg!

Onze werkwijze

STAP 1

Offerte

STAP 2

Planning

STAP 3

Uitvoering

STAP 4

Oplevering

bottom of page